Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/0/b/3/praatcafedementiewvl.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Geannuleerd Hein Vanhuyse - ‘Manifest Hand in Hand’

donderdag, september 24, 2020 - 14:00

Geannuleerd

Eind oktober 2018 werd er een Vlaamse werkgroep voor mensen met dementie opgericht. Deze werkgroep wil mensen met dementie en hun naasten een krachtige stem geven en maakte hiertoe het manifest ‘Hand in hand’ op. In dit manifest worden duidelijke doelen en ambities geformuleerd om onze samenleving dementievriendelijker te maken en de negatieve beeldvorming rond dementie te verminderen. Het manifest wil een warme oproep zijn aan de hele samenleving om de rechten van personen met dementie te erkennen. Hein Vanhuyse is van heel dichtbij betrokken bij de leefwereld van personen met dementie. Hij zal ons in een boeiende namiddag meenemen in de 10 concrete vragen geformuleerd in het manifest.
Praktisch: Het praatcafé dementie vindt plaats op:
• donderdag 24 september 2020 om 14.00 uur in LDC De Bres, Veurnestraat 15 in Poperinge
Wil je er graag bij zijn? Door de coronamaatregelen is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan via de Zorglijn op het nummer 050 20 76 76 of via mail naar zorglijn.westvlaanderen@cm.be.
De praatcafés dementie zijn gratis. Een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en elke verplaatsing. Handgel is ter beschikking.Meer info: Zorglijn, 050 20 76 76 of www.praatcafedementiewvl.be

De Bres, Veurnestraat 15, 8970 Poperinge