Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/0/b/3/praatcafedementiewvl.be/httpd.www/includes/menu.inc).

'Omgaan met moeilijk te begrijpen gedrag'

dinsdag, september 17, 2019 - 14:00

Tijdens dit praatcafé bespreken we kort de 4 meest voorkomende vormen van dementie en de gevolgen hiervan op het gedrag van een persoon met dementie.
Aan de hand van heel concrete situaties met moeilijk te begrijpen gedrag (zoals angst, argwaan, agressie, apathie, beschuldigingen, ...) bekijken we de mogelijke redenen van dit gedrag. Je krijgt tips om hier op een zorgzame manier mee om te gaan. We houden het praatcafé heel praktisch. Er is ruimte voor vraagstelling en om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers.

Jan Vanneste, coördinator van de Praatcafés Dementie in Zuid-West-Vlaanderen en centrumleider van de Thuiszorgcentra Kortrijk en Ieper, leidt dit praatcafé in goede banen.

Praktisch
Het praatcafé dementie vindt plaats op dinsdag17 september 2019 om 14.00 uur in CC Het Perron, Fochlaan 1 in Ieper (naast het station).

Meer informatie
Thuiszorgcentrum Ieper, 056 52 63 39, thuiszorgcentrum.zwvl@cm.be of surf naar www.praatcafedementiewvl.be
 

CC Het Perron, Fochlaan 1 in Ieper (naast het station).