De Nachtegaal - Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf mij in op de nieuwsbrief van het praatcafé dementie zodat ik op de hoogte blijf van de activiteiten en relevante zorgactua.
De Nachtegaal
Regio Oostende – Bredene – De Haan – Gistel – Oudenburg - Middelkerke

Welkom op de website van Praatcafé dementie De Nachtegaal

Info en lotgenotencontact voor familie en kennissen van personen met dementie

Dementie is een ziekte die heel ingrijpende gevolgen kan hebben, zowel voor de patiënt als voor zijn omgeving. Het dementieproces veroorzaakt allerlei veranderingen waardoor de persoon met dementie in de loop van de tijd steeds minder de persoon wordt die hij of zij was.

Het is niet zo gemakkelijk om met iemand over deze problemen te praten, met uitzondering van iemand die zich in een soortgelijke situatie bevindt. Daarom hebben wij ervoor gekozen familieleden en kennissen van personen met dementie samen te brengen.

Omdat vele mensen op zoek zijn naar allerhande informatie over dementie, start de avond steeds met een informatief uurtje, ingeleid door een gastspreker. Achteraf is er ruim tijd om in een gezellige sfeer onderling wat na te praten en van gedachten te wisselen met elkaar.

Gewoon luisteren kan ook.

Praatcafé dementie De Nachtegaal wordt vier keer per jaar georganiseerd en heeft steeds plaats in WZC 't Ponton, Nachtegalenlaan 38, Oostende.

    De Praatcafés dementie West-Vlaanderen vinden privacy belangrijk.
    Lees meer hierover in ons privacy beleid.

    Vorige nieuwsbrieven:
    Er zijn nog geen nieuwsbrieven.