Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/0/b/3/praatcafedementiewvl.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Portus - Agenda

Portus
Regio Diksmuide - Houthulst - Kortemark

Info en lotgenotencontact voor familie en kennissen van personen met dementie

Dementie is een ziekte die heel ingrijpende gevolgen kan hebben, zowel voor de patiënt als voor zijn omgeving. Het dementieproces veroorzaakt allerlei veranderingen waardoor de persoon met dementie in de loop van de tijd steeds minder de persoon wordt die hij of zij was.

Het is niet zo gemakkelijk om met iemand over deze problemen te praten, met uitzondering van iemand die zich in een soortgelijke situatie bevindt. Daarom hebben wij ervoor gekozen familieleden en kennissen van personen met dementie samen te brengen.

Omdat vele mensen op zoek zijn naar allerhande informatie over dementie, start de avond steeds met een informatief uurtje, ingeleid door een gastspreker. Achteraf is er ruim tijd om in een gezellige sfeer onderling wat na te praten en van gedachten te wisselen met elkaar.

Gewoon luisteren kan ook.

Praatcafé dementie Portus wordt vier keer per jaar georganiseerd in de regio Diksmuide - Houthulst - Kortemark en heeft afwisselend plaats bij één van de organiserende partners.

    17 juni 2019 - 19:30
    Leven met een partner met jong dementie

    Jongdementie is een vreselijke, maar ook nog onbekende ziekte. Jongdementie slaat toe terwijl het actieve leven nog in volle gang is en spoelt de...

    WZC Blijvelde, Hospitaalstraat 35, 8610 Kortemark